4 Kasım 2021 Perşembe

NURCAN AYDIN - YENİKENT KAİHL- ÖĞRENCİLERİM FASULYELERİNİ EKTİ

 Öğrencilerim fasulyeleri ekip onları "güzel, çirkin, boş" şeklinde etiketledi ; seçilen güzel ve çirkin sözleri onlara söyleyip fotoğraflarını pixiz ile birleştirdiler. Kolaj canva kullanılarak yapıldı.

https://twinspace.etwinning.net/files/collabspace/3/43/843/194843/images/c0a4edf8a.jpg


Öğrencim Zeynep Berra G fasulyeleri ekip onları "güzel, çirkin, boş" şeklinde etiketledi ; seçilen güzel ve çirkin sözleri onlara söyledi. PİXİZ ile fotoğraflarını birleştirdi.





Öğrencim Zeynep Ş fasulyeleri ekip onları "güzel, çirkin, boş" şeklinde etiketledi ; seçilen güzel ve çirkin sözleri onlara söyledi. PİXİZ ile fotoğraflarını birleştirdi.





Öğrencim Yağmur Ö fasulyeleri ekip onları "güzel, çirkin, boş" şeklinde etiketledi ; seçilen güzel ve çirkin sözleri onlara söyledi. PİXİZ ile fotoğraflarını birleştirdi.






Öğrencim Nesibe Azra B fasulyeleri ekip onları "güzel, çirkin, boş" şeklinde etiketledi ; seçilen güzel ve çirkin sözleri onlara söyledi. PİXİZ ile fotoğraflarını birleştirdi.





Öğrencim Selma Ecrin K fasulyeleri ekip onları "güzel, çirkin, boş" şeklinde etiketledi ; seçilen güzel ve çirkin sözleri onlara söyledi. PİXİZ ile fotoğraflarını birleştirdi.





Öğrencim Azra U fasulyeleri ekip onları "güzel, çirkin, boş" şeklinde etiketledi ; seçilen güzel ve çirkin sözleri onlara söyledi. PİXİZ ile fotoğraflarını birleştirdi.

https://twinspace.etwinning.net/files/collabspace/3/43/843/194843/images/b8665e58a.gif



Öğrencim Elif Beyza Ş fasulyeleri ekip onları "güzel, çirkin, boş" şeklinde etiketledi ; seçilen güzel ve çirkin sözleri onlara söyledi. PİXİZ ile fotoğraflarını birleştirdi.
https://twinspace.etwinning.net/files/collabspace/3/43/843/194843/images/c3be1b28a_opt.gif









                                                                        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder